Contera was ook dit jaar weer
lid van de jury

NEN8878

Contera advies maakt deel uit van de Normcommissie van NEN en is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij het tot stand komen van de NEN8878 telefonische bereikbaarheid.

Consequenties van slechte bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid trekt klanten aan, goede bereikbaarheid betekent positieve publiciteit. Goede bereikbaarheid betekent dat een bedrijf of Bereikbaarheidsdriehoekorganisatie zijn "klanten" serieus neemt. Het is misschien niet altijd in harde euro's te meten maar goede bereikbaarheid is een belangrijke stap naar success. Wanneer de bereikbaarheid van een bedrijf of organisatie te wensen overlaat bestaat het risico dat dit vroeg of laat de pers haalt. Terugkomen van negatieve publiciteit is een moeilijke weg. Wie kent niet de critiek van Youp van 't Hek in december 2010 over de kwaliteit van dientverlening van een mobiele operator. Of deze critiek nu wel of niet gerechtvaardigd is doet eigenlijk al niet meer ter zake. De komst van de NEN8878 geeft organisaties een concrete kwaliteitsnorm voor telefonische bereikbaarheid. In maart 2011 is al een eerste initiatief genomen om ook na te denken over een kwaliteitsnorm van andere communicatievormen, zoals e-mail en social media.

Contera advies als expert

Contera advies is in staat organisaties te helpen om bereikbaarheid te verbeteren. Het is niet de techniek aleen die verbetering brengt. Om de bereikbaarheid te verbeteren is de  beleving van de beller een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast zijn de beantwoording van gesprekken, bedrijfsprocessen en techniek factoren die gezamenlijk moeten bijdragen om aantoonbare verbetering te realiseren. Uiteraard is goede techniek van belang maar in veel gevallen is er al veel mogelijk binnen de bestaande infrastructuur om bereikbaarheid te verbeteren. Contera kijkt naar alle processen en middelen en adviseert u op meerdere vlakken.  Meer weten? Neem contact met ons op, wij willen u graag vrijblijvend informeren over onze expertise en diensten.

© 2018 Contera Advies. Property of Contera, all Rights Reserved. Tel:06-33313482. | Contact